bewaar
Aardappelpizza's met ham en olijven
Aardappelpizza's met ham en olijven
bewaar

Aardappelpizza's met ham en olijven

25 min. bereiden
25 min. wachten
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

superaardappels

2 bakjes

cherrytomaten

6

eieren

100 ml

melk

2 eetlepels

pizzakruiden

1 potje

groene olijven zonder pit

1 duopakje

hamreepjes

1 zakje

pizzakaas

Dit heb je nodig

  • 2 lage taartvormen (doorsnede 24 cm), ingevet

Aan de slag

Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelpizza's met ham en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig