bewaar
Aardappelpizza's met ham en olijven
Aardappelpizza's met ham en olijven
bewaar

Aardappelpizza's met ham en olijven

25 min. bereiden
25 min. wachten
50waarderingen

Ingrediënten

800 g

superaardappels

2 bakjes

cherrytomaten

6

eieren

100 ml

melk

2 eetlepels

pizzakruiden

1 potje

groene olijven zonder pit

1 duopakje

hamreepjes

1 zakje

pizzakaas

Dit heb je nodig

  • 2 lage taartvormen (doorsnede 24 cm), ingevet

Aan de slag

Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.