bewaar
Kaastaart met tomaat en olijven
Kaastaart met tomaat en olijven
bewaar

Kaastaart met tomaat en olijven

Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
322waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 plakken

diepvries bladerdeeg

4

middelgrote eieren

200 g

Mon Chou zacht & luchtig

200 g

parrano snippers

3 el

paneermeel

500 g

cherrytomaten

75 g

groene olijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)

Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Klop de eieren los met de MonChou en kaas. Vet de quichevorm in en bekleed met bladerdeeg.

2

Prik de bodem in met een vork en bestrooi met paneermeel. Maak de tomaatjes schoon. Schep de olijven en tomaatjes door het kaasmengsel en schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

combinatietipLekker met gemengde groene salade en balsamicodressing.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.