bewaar
Sandwich met Marokkaanse schijf
Sandwich met Marokkaanse schijf
bewaar

Sandwich met Marokkaanse schijf

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

boule beurre

2 eetlepels

zonnebloemolie

4

Marokkaanse

4 eetlepels

mayonaise

4 eetlepels

verse koriander

1 eetlepel

citroensap

1 teen

knoflook

1 zak

veldsla

1

rode ui

Dit heb je nodig

  • broodrooster, satéstokjes

Aan de slag

Snijd 4 dikke sneden van de boule beurre. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de Marokkaanse schijven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de mayonaise met de koriander, het citroensap en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrijk de sneden brood dik met de koriandermayonaise en snijd ze doormidden. Verdeel de veldsla over 4 halve sneden brood en leg de Marokkaanse schijven erop. Verdeel de rode ui erover, dek af met de overgebleven sneden brood en steek er een satéstokje in om het brood bij elkaar te houden.

tip

algemeenVerse koriander is lekker als garnering over vrijwel alle Thaise gerechten.