bewaar
Couscous met Marokkaanse schijf
Couscous met Marokkaanse schijf
bewaar

Couscous met Marokkaanse schijf

30 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rode uien

2

rode paprika's

1

courgette

4

tomaten

5 eetlepels

olijfolie

2 theelepels

gemalen koriander (ketoembar)

300 g

couscous

2 schaaltjes

Tivall Marokkaanse schijven

Aan de slag

Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.

algemeenprijs per persoon 2.20 (in oktober/november 2004)