Couscous met Marokkaanse schijf

Advertentie
Ingrediënten
- 3 rode uien
- 2 rode paprika's
- 1 courgette
- 4 tomaten
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
- 300 g couscous
- 2 schaaltjes Tivall Marokkaanse schijven (a 2 stuks)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.
Tip:
prijs per persoon 2.20 (in oktober/november 2004)
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 695 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 84 g
- vet 31 g