bewaar
Clubsandwich met radijs
Clubsandwich met radijs
bewaar

Clubsandwich met radijs

In ieder geval voor vegetariërs, deze clubsandwich. Maar we kunnen ons voorstellen dat iedereen 'm wel wil proeven!

25 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

peen julienne

1 el

vloeibare honing

2 el

limoensap

25 g

verse bieslook

4

middelgrote eieren

1 el

traditionele olijfolie

1

boule beurre brood

½ bos

radijs

1 bakje

hummus

40 g

rucola

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • satéprikkers

In ieder geval voor vegetariërs, deze clubsandwich. Maar we kunnen ons voorstellen dat iedereen 'm wel wil proeven!

Aan de slag

1

Doe de peen julienne in een kom en meng de honing en het limoensap erdoor. Snijd de bieslook fijn. Breek de eieren boven een andere kom. Voeg de bieslook, peper en zout toe en klop los met een vork. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet in 5 min. op middelhoog vuur. Keer als het ei is gestold en bak nog 1 min. op de andere kant. Neem uit de pan en snijd de omelet in kwarten.

2

Snijd 12 sneetjes van het brood. Verhit de grillpan en gril steeds 2 sneetjes brood in 3 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Leg ⅓ van de gegrilde sneetjes brood op borden. Besmeer royaal met houmous. Verdeel er wat rucola over. Verdeel de peen julienne over de rucola en bedek met plakjes radijs. Bedek elke sandwich weer met een sneetje brood.

3

Besmeer weer royaal met houmous. Verdeel er weer wat rucola over en leg er een stuk omelet op. Besmeer de laatste sneetjes brood met de rest van de houmous en leg ze met de besmeerde kant naar beneden op de sandwich. Steek er een satéprikker in om te voorkomen dat de sandwich uit elkaar valt. Snijd de clubsandwiches schuin door en serveer.

tip

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.