bewaar
Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
bewaar

Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp

30 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

1 kg

kruimige aardappelen

2 x 2

kabeljauwburgers

3 el

olie

2

uien

1 blik

tomatenblokjes

1 teen

knoflook

1 krop

andijvie

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwburgers in de olie aan beide kanten goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem ze uit de pan en dek ze af met aluminiumfolie, zodat ze warm blijven. Fruit de uien goudbruin in de olie waarin de kabeljauwburgers zijn gebakken. Voeg de tomatenblokjes en de knoflook toe, breng het vocht aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Schep de andijvie op de puree, schep het uien-tomaatmengsel erop en schep alles luchtig om. Serveer de kabeljauwburger erbij.