bewaar
Couscous met bloemkool, tuinerwten en spekjes
Couscous met bloemkool, tuinerwten en spekjes
bewaar

Couscous met bloemkool, tuinerwten en spekjes

15 min. bereiden
155waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Provençaalse magere spekreepjes

2 el

traditionele olijfolie

1

rode ui

300 g

couscous

1 zak

bloemkoolroosjes

1 pak

diepvries tuinerwten

1 bakje

verse peterselie

Aan de slag

Bak de spekreepjes in de olie zachtjes uit, bak de rode ui 3 min. mee. Schep met een schuimspaan uit de pan. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de olie uit de pan erdoor. Breng ruim water aan de kook en kook hierin de bloemkoolroosjes en de tuinerwten 4 min., laat ze uitlekken in een vergiet. Schep de spekreepjes, groenten en peterselie door de couscous en breng het op smaak met peper. Serveer het gerecht naar keuze warm of koud.