Ingrediënten
4 personen
1 eetlepel
olie
1
ui
2 teentjes
knoflook
1 pak
gezeefde tomaten
2 eetlepels
jalapeñopeper
½ zakje
verse koriander
8
maïstortilla's
125 ml
zure room
100 g
cheddar
Dit heb je nodig
lage ovenschaal
Aan de slag
In hapjespan olie verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Knoflook erdoor scheppen en nog 1 min. meebakken. Gezeefde tomaten en jalapeñopeper erdoor roeren. Saus onafgedekt 10 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout. Grill voorverwarmen. Koriander boven saus knippen. Tortilla's een voor een in droge koekenpan verwarmen en met saus besmeren. Tortilla's in vieren vouwen en dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Zure room erover strijken, bestrooien met kaas. Schaal 15 cm onder hete grill schuiven en enchilada's 3-4 min. roosteren, tot kaas gesmolten is.
Gebakken maïstortilla's met kaas

hoofdgerecht
null personen
505 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan olie verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Knoflook erdoor scheppen en nog 1 min. meebakken. Gezeefde tomaten en jalapeñopeper erdoor roeren. Saus onafgedekt 10 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout. Grill voorverwarmen. Koriander boven saus knippen. Tortilla's een voor een in droge koekenpan verwarmen en met saus besmeren. Tortilla's in vieren vouwen en dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Zure room erover strijken, bestrooien met kaas. Schaal 15 cm onder hete grill schuiven en enchilada's 3-4 min. roosteren, tot kaas gesmolten is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 eetlepel olie
1 ui
2 teentjes knoflook
1 pak gezeefde tomaten
2 eetlepels jalapeñopeper
½ zakje verse koriander
8 maïstortilla's
125 ml zure room
100 g cheddar
Dit heb je nodig
lage ovenschaal