bewaar
Indiase bloemkoolcurry
Indiase bloemkoolcurry
bewaar

Indiase bloemkoolcurry

15 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

2 el

olie

1

ui

3 el

currypasta

1 pakje

kokosmelk

1 bekertje

zure room

1 bakje

verse koriander

Aan de slag

Kook de bloemkoolroosjes 5 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers ca. 2 min. Voeg de currypasta en het kokosmelk toe. Roer tot een gladde saus. Voeg de bloemkool toe en laat 2 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zure room en de koriander.

tip

algemeenDeze currypasta is lekker in veel Indiase gerechten. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.