bewaar
Indiase bloemkoolcurry
Indiase bloemkoolcurry
bewaar

Indiase bloemkoolcurry

15 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

2 el

olie

1

ui

3 el

currypasta

1 pakje

kokosmelk

1 bekertje

zure room

1 bakje

verse koriander

Aan de slag

Kook de bloemkoolroosjes 5 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers ca. 2 min. Voeg de currypasta en het kokosmelk toe. Roer tot een gladde saus. Voeg de bloemkool toe en laat 2 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zure room en de koriander.

algemeenDeze currypasta is lekker in veel Indiase gerechten. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.