Rood­baars met si­naas­ap­pel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 325 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(27) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 27

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een sinaasappel en limoen uitpersen. Knoflook boven sap uitpersen. Visfilets naast elkaar in ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en chilipeper. Sap erover schenken. Visfilets 15 min. bij kamertemperatuur marineren, halverwege keren. Andere sinaasappel dik schillen in partjes verdelen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui over vis strooien. In midden van oven vis in ca. 20 min. gaar laten worden. Uit oven crème fraîche op vis scheppen en garneren met partjes sinaasappel. Serveren met rijst en een frisse salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Mexico

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.