bewaar
Roodbaars met sinaasappel
Roodbaars met sinaasappel
bewaar

Roodbaars met sinaasappel

20 min. bereiden
20 min. wachten
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

sinaasappels

1

limoen

1 teentje

knoflook

4

roodbaarsfilets

1

gedroogd chilipepertje

1

rode ui

125 ml

crème fraîche

Aan de slag

Een sinaasappel en limoen uitpersen. Knoflook boven sap uitpersen. Visfilets naast elkaar in ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en chilipeper. Sap erover schenken. Visfilets 15 min. bij kamertemperatuur marineren, halverwege keren. Andere sinaasappel dik schillen in partjes verdelen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui over vis strooien. In midden van oven vis in ca. 20 min. gaar laten worden. Uit oven crème fraîche op vis scheppen en garneren met partjes sinaasappel. Serveren met rijst en een frisse salade.