bewaar
Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus
Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus
bewaar

Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus

15 min. bereiden
123waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

2

uien

3 el

traditionele olijfolie

250 g

cherrytomaten

400 g

tomaat

65 ml

crème fraîche

25 g

diepvries Italiaanse kruiden

150 g

geraspte jong belegen kaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 100 ml kookvocht (per 4 personen) op. Snipper de ui grof. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Halveer de cherrytomaten en snijd de tomaten in blokjes. Voeg alle tomaten toe en roerbak 3 min.

2

Voeg het kookvocht, de crème fraîche en kruidenmix toe en breng al roerend op laag vuur aan de kook. Schep de farfalle met de helft van de kaas door de tomatensaus. Serveer de rest van de kaas apart erbij.