Ingrediënten
4 personen
300 g
farfalle
2
uien
3 el
traditionele olijfolie
250 g
cherrytomaten
400 g
tomaten
65 ml
crème fraîche
25 g
diepvries Italiaanse kruiden
150 g
geraspte jong belegen kaas
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 100 ml kookvocht (per 4 personen) op. Snipper de ui grof. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Halveer de cherrytomaten en snijd de tomaten in blokjes. Voeg alle tomaten toe en roerbak 3 min.
Voeg het kookvocht, de crème fraîche en kruidenmix toe en breng al roerend op laag vuur aan de kook. Schep de farfalle met de helft van de kaas door de tomatensaus. Serveer de rest van de kaas apart erbij.
Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus

hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 100 ml kookvocht (per 4 personen) op. Snipper de ui grof. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Halveer de cherrytomaten en snijd de tomaten in blokjes. Voeg alle tomaten toe en roerbak 3 min.
Voeg het kookvocht, de crème fraîche en kruidenmix toe en breng al roerend op laag vuur aan de kook. Schep de farfalle met de helft van de kaas door de tomatensaus. Serveer de rest van de kaas apart erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g farfalle
2 uien
3 el traditionele olijfolie
250 g cherrytomaten
400 g tomaten
65 ml crème fraîche
25 g diepvries Italiaanse kruiden
150 g geraspte jong belegen kaas
Dit heb je nodig
wok