
Nasi rames
In 10 minuten een Indonesisch rijstgerecht op tafel. Daar worden wij op een doordeweekse avond blij van!
835 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
2 personen
450 g
nasi in bak
1 el
zonnebloemolie
300 g
satéstukjes
3 el
atjar tjampoer
60 g
cassavekroepoek
150 g
courgette rauwkost
1 el
seroendeng
In 10 minuten een Indonesisch rijstgerecht op tafel. Daar worden wij op een doordeweekse avond blij van!
Aan de slag
1
Verwarm de nasi in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen in een wok de olie en roerbak de satéstukjes ca. 3 min.
2
Verdeel de nasi, satéstukjes, atjar tjampoer, cassave kroepoek en courgette rauwkost over de borden. Bestrooi met seroendeng.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.