bewaar
Aardappelbieslooktaartjes
Aardappelbieslooktaartjes
bewaar

Aardappelbieslooktaartjes

15 min. bereiden
40 min. wachten
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

Pommes Primeur aardappelen

1 teen

knoflook

1 bakje

verse bieslook

75 g

zachte geitenkaas

1

ei

1 bekertje

slagroom

olie om in te vetten

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • lage taartvormpjes ø ca. 10 cm, ingevet

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de aardappelen grof in de keukenmachine. Voeg de knoflook, de bieslook, de helft van de geitenkaas, het ei en de slagroom toe. Meng goed. Beng op smaak met peper en zout. Schep het aardappelmengsel in de taartvormpjes. Strijk de bovenkant glad en strooi de rest van de geitenkaas eroverheen. Bak de taartjes in ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met rollade of rosbief.