bewaar
Pastaschelpjes met venkel en zalm
Pastaschelpjes met venkel en zalm
bewaar

Pastaschelpjes met venkel en zalm

15 min. bereiden
116waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

2

uien

2

venkelknollen

300 g

schelpjespasta

125 g

magere spekreepjes

1 el

traditionele olijfolie

250 g

zalmreepjes

125 ml

kookroom

Aan de slag

1

Snijd de paprika in reepjes, snipper de uien en snijd de venkelknollen in dunne plakken. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bak in een koekenpan de spekreepjes in de olie zachtjes uit, voeg de ui, de paprika en de venkel toe en bak deze goudbruin. Voeg de zalmreepjes toe en bak deze al omscheppend gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper.

3

Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep de venkel met zalm in roomsaus erop.