bewaar
Quesadilla's met tomatensalsa
Quesadilla's met tomatensalsa
bewaar

Quesadilla's met tomatensalsa

Mexicaanse wraps uit de koekenpan. Zonder vlees en vis!

45 min. bereiden
257waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

6

bosuien

1 teen

knoflook

30 g

verse koriander

475 g

geraspte oude kaas

2 tl

sambal oelek

8

tortillawraps

5

trostomaten

1

rode ui

2 el

traditionele olijfolie

1 el

witte wijnazijn

Mexicaanse wraps uit de koekenpan. Zonder vlees en vis!

Aan de slag

1

Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de knoflook fijn en de korianderblaadjes grof. Meng in een grote kom de kaas, paprika, bosui, knoflook, de helft van de koriander en sambal. Verdeel het mengsel over 4 wraps. Leg de andere wraps erop en druk zachtjes aan. Dek af met vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.

2

Snijd de tomaten in stukjes en snipper de ui. Met met de olie en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Verhit 1-2 koekenpannen met antiaanbaklaag. Bak in elke pan 1 quesadilla 5 min. tot de kaas gesmolten is en de wraps knapperig zijn. Keer halverwege. Bak daarna de andere quesadilla’s. Snijd ze in vieren.

3

Bestrooi de quesadilla’s met koriander. Serveer met de tomatensalsa.

algemeenJe kunt de quesadilla's een dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de wraps de volgende dag.

Quesadilla met tomatensalsa

Instructievideo - 03:12 min.