bewaar
Roerbak van bonen en maiskolfjes
Roerbak van bonen en maiskolfjes
bewaar

Roerbak van bonen en maiskolfjes

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

aardappels

300 g

sperziebonen

2 eetlepels

olie

1 schaal

gehaktballetjes

1

ui

1 blik

kidneybonen

1 blik

minimaïskolfjes

1 bakje

cherrytomaten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Snijd de aardappelen in de lengte in vieren en kook ze 10 minuten in weinig water. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water, spoel ze onder de koude kraan. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de gehaktballetjes rondom aan. Schep de aardappelen erbij en bak de balletjes en aardappelen, onder af en toe omscheppen, samen bruin en gaar in ca. 10 minuten. Schep de ui erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de kidneybonen, minimaiskolfjes en sperziebonen toe en roerbak weer 3 minuten. Schep de cherrytomaten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Serveer het gerecht en maal er naar smaak zout en peper over.