Roerbak van bonen en maiskolfjes

545 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2009 week 32-33 - 2009 week 32-33

Aan de slag

  1. Snijd de aardappelen in de lengte in vieren en kook ze 10 minuten in weinig water. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water, spoel ze onder de koude kraan. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de gehaktballetjes rondom aan. Schep de aardappelen erbij en bak de balletjes en aardappelen, onder af en toe omscheppen, samen bruin en gaar in ca. 10 minuten. Schep de ui erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de kidneybonen, minimaiskolfjes en sperziebonen toe en roerbak weer 3 minuten. Schep de cherrytomaten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Serveer het gerecht en maal er naar smaak zout en peper over.

Wat vond je van dit recept?

Roerbak van bonen en maiskolfjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig