bewaar
Gehaktballetjes in satésaus met groenten en rijst
Gehaktballetjes in satésaus met groenten en rijst
bewaar

Gehaktballetjes in satésaus met groenten en rijst

Saté anders: met gehaktballetjes!

20 min. bereiden
licht pittig
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

2

uien

360 g

broccoli

3 el

zonnebloemolie

2 el

tarwebloem

450 g

verse sperziebonen

400 g

gehaktballetjes in pittige satésaus

Saté anders: met gehaktballetjes!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui fijn en snijd de broccoli in roosjes. Verhit de olie in een pan. Haal de gesnipperde ui door de bloem en frituur ca. 10 min. op middelhoog vuur. Laat uitlekken op keukenpapier.

2

Kook ondertussen de sperziebonen in water met eventueel zout in 8 min. gaar. Voeg na 4 min. de broccoli toe. Doe ondertussen de gehaktballetjes in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Laat de saus niet koken. Verdeel de rijst, groenten en gehaktballetjes met saus over de borden. Verdeel de knapperige uitjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes in satésaus met groenten en rijst

Saté anders: met gehaktballetjes!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig