
Spinaziecurry met kaas en naanbrood
Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.
Ingrediënten
4 personen
2
uien
2
vleestomaten
1 teen
knoflook
2 el
traditionele olijfolie
2 el
kerriepoeder
750 g
diepvries gesneden bladspinazie à la crème
200 g
salade kaasblokjes
280 g
naanbrood knoflook & koriander
Aan de slag
Snijd de ui in parten en de tomaten in blokjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de uitgelekte kaasblokjes erdoor en warm ze mee.
Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster. Snijd open en serveer met de spinaziecurry.
bereidingstipJe kunt het brood ook roosteren onder de ovengrill.