bewaar
Spinaziecurry met kaas en naanbrood
Spinaziecurry met kaas en naanbrood
bewaar

Spinaziecurry met kaas en naanbrood

Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.

15 min. bereiden
1310waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

vleestomaten

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

2 el

kerriepoeder

750 g

diepvries gesneden bladspinazie à la crème

200 g

salade kaasblokjes

280 g

naanbrood knoflook & koriander

Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.

Aan de slag

1

Snijd de ui in parten en de tomaten in blokjes. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de uitgelekte kaasblokjes erdoor en warm ze mee.

3

Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster. Snijd open en serveer met de spinaziecurry.

tip

bereidingstipJe kunt het brood ook roosteren onder de ovengrill.