bewaar
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
bewaar

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

15 min. bereiden
1 uur wachten
23waarderingen

Ingrediënten

12 porties

12

reuze scampi's

2 theelepels

Mexicaanse

½

limoen

2 eetlepels

olijfolie

½ zakje

verse koriander

1 portie

avocado

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

  • grilltopper

Aan de slag

1

Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.

2

Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.

algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig