Ingrediënten
12 porties
12
reuze scampi's
2 theelepels
Mexicaanse
½
limoen
2 eetlepels
olijfolie
½ zakje
verse koriander
1 portie
avocado
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper
Aan de slag
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

12 porties
40 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
algemeen:In plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)12 reuze scampi's
2 theelepels Mexicaanse
½ limoen
2 eetlepels olijfolie
½ zakje verse koriander
1 portie avocado
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper