bewaar
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
bewaar

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

15 min. bereiden
1 uur wachten
22waarderingen

Ingrediënten

12 porties

12

reuze scampi's

2 theelepels

Mexicaanse

½

limoen

2 eetlepels

olijfolie

½ zakje

verse koriander

1 portie

avocado

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

  • grilltopper

Aan de slag

1

Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.

2

Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.

algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.