Schil dun van sinaasappel raspen en sinaasappelrasp door gesmolten boter roeren. Broodjes opensnijden en snijvlakken op rooster lichtbruin grillen. Snijvlakken met sinaasappelboter bestrijken. Elke reep in twee stukken breken. Tussen elk broodje naast elkaar 2 stukken chocolade leggen. Broodjes in hamburgerklem leggen en klem sluiten.
Broodjes op niet al te heet vuur aan beide kanten ca. 2 min. grillen. Buitenkant van broodjes is dan krokant en chocolade gesmolten. Direct serveren.
- algemeenVoor de chocoholics, dit toetje. Probeer ook eens ciabatta met walnoten of kies anders chocolade met noten of met stukjes honing.
Gerelateerde recepten
Warme chocolade-sinaasappelbroodjes

nagerecht
4 personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil dun van sinaasappel raspen en sinaasappelrasp door gesmolten boter roeren. Broodjes opensnijden en snijvlakken op rooster lichtbruin grillen. Snijvlakken met sinaasappelboter bestrijken. Elke reep in twee stukken breken. Tussen elk broodje naast elkaar 2 stukken chocolade leggen. Broodjes in hamburgerklem leggen en klem sluiten.
Broodjes op niet al te heet vuur aan beide kanten ca. 2 min. grillen. Buitenkant van broodjes is dan krokant en chocolade gesmolten. Direct serveren.
algemeen:Voor de chocoholics, dit toetje. Probeer ook eens ciabatta met walnoten of kies anders chocolade met noten of met stukjes honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
3 eetlepels boter
4 ciabattina's
4 repen pure chocolade
Dit heb je nodig
hamburgerklem