Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.
Gerelateerde recepten
Chocolade sinaasappeltaartjes

nagerecht
16 porties
150 kcal
1 uur 25 min. bereiden
Aan de slag
Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
1 pak cakemix
200 g boter
3 eieren
50 ml melk
100 g pure chocolade
75 ml slagroom
1 sinaasappel
2 el sinaasappelmarmelade