bewaar
Chocolade sinaasappeltaartjes
Chocolade sinaasappeltaartjes
bewaar

Chocolade sinaasappeltaartjes

1 uur 25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

16 porties

1 pak

cakemix

200 g

boter

3

eieren

50 ml

melk

100 g

pure chocolade

75 ml

slagroom

1

sinaasappel

2 el

sinaasappelmarmelade

Aan de slag

1

Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.

2

Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.