bewaar
Chocolade-espressorol
Chocolade-espressorol
bewaar

Chocolade-espressorol

30 min. bereiden
1 uur wachten
155waarderingen

Ingrediënten

6 personen

200 g

pure chocolade

150 g

boter

½ pak

tarwebiscuits

½ kopje

espressokoffie

1 zakje

vanillesuiker

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Chocolade in stukken breken. In pan boter en chocolade zacht laten smelten. Biscuits verkruimelen. Espresso met vanillesuiker door chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen. Rol in de koelkast verder laten opstijven (minimaal 1 uur). Chocoladerol uit koelkast halen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met poedersuiker bestrooien. Eventueel met slagroom garneren.