bewaar
Olijvendip
Olijvendip
bewaar

Olijvendip

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

10 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

240 g

groene olijven zonder pit

2 el

kappertjes

4 el

peterselie

4 el

mayonaise

1 tl

gemalen chilipeper

½ teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

Aan de slag

Laat de olijven uitlekken en pureer samen met de kappertjes grof in een keukenmachine. Snijd de peterselie fijn. Doe het olijvenmengsel in een kommetje en voeg de mayonaise, peterselie en chilipeper toe. Pers de knoflook erboven en roer door. Breng op smaak met zout.

combinatietipLekker bij groentespiesen, kalfsschnitzels, Catalaanse worstjes en op warm ciabattabrood.