Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

205 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • gasbarbecue


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Hak de cashewnoten fijn. Snijd de aubergines in lange plakken van 1/2 cm. dik. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.

  2. Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Snijd de koriander fijn. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.

  • Aubergine grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:21 min.

Wat vond je van dit recept?

Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig