Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

205 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Hak de cashewnoten fijn. Snijd de aubergines in lange plakken van 1/2 cm. dik. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.

  2. Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Snijd de koriander fijn. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.

  • Aubergine grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:21 min.

Indiaas gekruide aubergine

Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig