Steek de barbecue aan. Hak de cashewnoten fijn. Snijd de aubergines in lange plakken van 1/2 cm. dik. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.
Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Snijd de koriander fijn. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.
Indiaas gekruide aubergine
Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.
Aubergine grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:21 min.
Gerelateerde recepten
Indiaas gekruide aubergine
Gekruide groente met een grillsmaak: een win-wincombinatie, als je het ons vraagt.

bijgerecht
4 personen
205 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Hak de cashewnoten fijn. Snijd de aubergines in lange plakken van 1/2 cm. dik. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.
Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Snijd de koriander fijn. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g ongezouten cashewnoten
2 aubergines
4 el Indiase currypasta
½ bakje verse koriander
Dit heb je nodig
keukenpapier
gasbarbecue