Spiesen van kippenlevers met salie

395 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Elke plak katenspek in 4 gelijke stukken snijden. Kippenlevers schoonmaken. Afwisselend kippenlevers, stukje spek, salieblad en halve sjalot op satépennen steken. Spiesen tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.

  2. Spiesen met olijfolie bestrijken en op goed ingevet rooster in 8 à 10 min. bruin en gaar grillen. Tijdens grillen spiesen telkens een stukje keren, zodat ze rondom gelijkmatig bruin worden. Spiesen bestrooien met zout en peper. Lekker met gegrilde aardappels en Italiaanse bonensalade (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Spiesen van kippenlevers met salie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig