bewaar
Roodbaars met salie en parmaham
Roodbaars met salie en parmaham
bewaar

Roodbaars met salie en parmaham

10 min. bereiden
10 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

roodbaarsfilets

2 tl

citroensap

8 verse

salieblaadjes

4 plakken

Parmaham

1 el

olijfolie

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast. Ze worden zo lekker stevig.

2

Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis. Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast. Bestrijk de ham met olijfolie.

3

Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord. Lekker met 'Verse tomatensaus' (zie recept elders op ah.nl/recepten), spaghetti en snijbonen.

algemeenParmaham met salie is een klassieke smaakcombinatie uit de Italiaanse keuken. In dit recept komen ze op tafel met een lekkere, stevige vis.