bewaar
Kalfsrolletjes met Parmaham en salie
Kalfsrolletjes met Parmaham en salie
bewaar

Kalfsrolletjes met Parmaham en salie

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

kalfsschnitzels

6 plakken

Parmaham

12 blaadjes

verse salie

Dit heb je nodig

  • fonduepan met olie

  • fonduevorken

Aan de slag

Kalfsschnitzels in 12 repen van ca. 2 x 8 cm snijden. Vlees met zout en peper bestrooien. Parmaham halveren. Op elk hamplakje reep kalfsschnitzel en salieblaadje leggen. Oprollen en aan fonduevorkjes steken. Aan tafel rolletjes in 3-4 min. goudbruin en gaar bakken.

algemeenRomig sausje: Serveer bij dit vleesgerechtje een sausje van 125 ml crème fraîche, 2 el vers geraspte grana padano (kaas), eventueel een scheutje witte vermout of sherry en een snuf nootmuskaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.