bewaar
Kalfsrolletjes met ham en salie
Kalfsrolletjes met ham en salie
bewaar

Kalfsrolletjes met ham en salie

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

ongepaneerde kalfsschnitzels

100 g

parmaham

8

verse salieblaadjes

40 g

ongezouten roomboter

100 ml

droge witte wijn

Aan de slag

1

Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verdeel eerst de ham en dan de salie over de schnitzels. Rol het vlees op en maak het vast met een cocktailprikker die je in de lengte door het vlees rijgt.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de wijn toe en stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 4 min. Neem de deksel van de pan en laat de wijn in 4 min. verdampen.

combinatietipLekker met geroosterde aardappelen en rucolasalade.

Vlees vullen

Instructievideo - 01:20 min.