Cubaanse entrecotes à la minute

205 kcal

15 min. bereiden, 45 min. wachten

3.3/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • grilltopper


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Schil dun van limoenen raspen en vruchten uitpersen. In kommetje limoenrasp, limoensap, olie, knoflook, peper, komijn, koriander en kaneelpoeder door elkaar mengen. Entrecotes met kruidenmengsel inwrijven en op bord leggen. Bord afdekken en entrecotes in koelkast minimaal 45 min. marineren.

  2. Entrecotes op goed ingevet rooster of ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 min. grillen. Vlees met zout bestrooien. Lekker met ananassalsa en Mexicaanse tortillasalade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

  • algemeenDe grilltijd voor deze dunne entrecotes is heel kort. Om ze mooi bruin te krijgen is een goed heet vuur belangrijk. Een grilltopper is een handige hulp voor het grillen van deze dunne lapjes.

Wat vond je van dit recept?

Cubaanse entrecotes à la minute

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig