Maleisische kruiden voor vis en kip
Ingrediënten
1 persoon
½ theelepel
gemalen kardemom (specerijen)
2 theelepels
gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel
gemalen komijn (djinten)
½ theelepel
kaneelpoeder
1 mespunt
gemalen kruidnagel
½ theelepel
cayennepeper
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
Maleisische kruiden voor vis en kip

bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Dit is een zacht currymengel. Wie van pittig houdt, kan extra cayennepeper toevoegen. Lekker voor kip, garnalen en vissoorten, zoals zeebaars en zeewolf.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)½ theelepel gemalen kardemom (specerijen)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
½ theelepel kaneelpoeder
1 mespunt gemalen kruidnagel
½ theelepel cayennepeper