bewaar
Maleisische kruiden voor vis en kip
Maleisische kruiden voor vis en kip
bewaar

Maleisische kruiden voor vis en kip

5 min. bereiden
10 min. wachten
7waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

½ theelepel

gemalen kardemom (specerijen)

2 theelepels

gemalen koriander (ketoembar)

1 theelepel

gemalen komijn (djinten)

½ theelepel

kaneelpoeder

1 mespunt

gemalen kruidnagel

½ theelepel

cayennepeper

Aan de slag

1

In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.

algemeenDit is een zacht currymengel. Wie van pittig houdt, kan extra cayennepeper toevoegen. Lekker voor kip, garnalen en vissoorten, zoals zeebaars en zeewolf.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maleisische kruiden voor vis en kip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig