Ingrediënten
4 personen
3 eetlepels
peper
2 eetlepels
citroensap
2 eetlepels
olijfolie
3
paprika's, rood
250 g
zeevruchten
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue
Aan de slag
In kom pesto met citroensap en olijfolie mengen. Paprika's schoonmaken en elk in 8 repen snijden. Paprikarepen door pesto mengen, kom afdekken en paprika's ca. 30 min. marineren.
Paprikarepen uit marinade nemen en eventueel iets laten uitlekken. Paprikarepen in goed ingevette grillmand in ca. 15 min. gaar grillen. Regelmatig omscheppen. Zeevruchten toevoegen en alles samen nog 5 min. grillen. Regelmatig omscheppen. Paprika en zeevruchten in schaal scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of verse tagliatelle. Of geef er prikkertjes bij en serveer ze als snack.
Geroosterde paprika met zeevruchten

voorgerecht
null personen
205 kcal
25 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
In kom pesto met citroensap en olijfolie mengen. Paprika's schoonmaken en elk in 8 repen snijden. Paprikarepen door pesto mengen, kom afdekken en paprika's ca. 30 min. marineren.
Paprikarepen uit marinade nemen en eventueel iets laten uitlekken. Paprikarepen in goed ingevette grillmand in ca. 15 min. gaar grillen. Regelmatig omscheppen. Zeevruchten toevoegen en alles samen nog 5 min. grillen. Regelmatig omscheppen. Paprika en zeevruchten in schaal scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of verse tagliatelle. Of geef er prikkertjes bij en serveer ze als snack.
algemeen:Geen zeevruchten bij de hand? Geen nood. Dit recept is ook lekker met gekookte mosselen (zelfs uit pot!) of scampi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)3 eetlepels peper
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels olijfolie
3 paprika's, rood
250 g zeevruchten
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue