bewaar
Spaghetti met zeevruchten
Spaghetti met zeevruchten
bewaar

Spaghetti met zeevruchten

15 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

diepvries zeevruchten

200 g

spaghetti

3 tenen

knoflook

5 el

traditionele olijfolie

100 g

verse rivierkreeftjes

½ tl

gemalen chilipeper

1

citroen

2 el

olijfolie extra vierge

Aan de slag

1

Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.

2

Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.

tip

variatietipVoor een complete maaltijd kun je deze pasta serveren met de aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.