bewaar
Spaghetti all'arrabbiata
Spaghetti all'arrabbiata
bewaar

Spaghetti all'arrabbiata

15 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

spaghetti

4 el

olijfolie

4 tenen

knoflook

1 bakje

romaatjes

chilipeper

50 g

Pecorino Romano (kaas)

2 el

olijfolie extra vierge

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.

2

Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.

tip

algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de gesmoorde andijvie met ham en de olijfgehaktballetjes (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.