bewaar
Spaghetti all'arrabbiata
Spaghetti all'arrabbiata
bewaar

Spaghetti all'arrabbiata

15 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

spaghetti

4 el

olijfolie

4 tenen

knoflook

1 bakje

romaatjes

chilipeper

50 g

Pecorino Romano (kaas)

2 el

olijfolie extra vierge

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.

2

Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.

algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de gesmoorde andijvie met ham en de olijfgehaktballetjes (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti all'arrabbiata

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig