Pasta puttanesca
bewaar
bewaar

Pasta puttanesca

Deze snelle pasta is altijd lekker. Lekker pittig in de zomer en verwarmend in de winter.

15 min. bereiden
zeer pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn en de ansjovis in stukjes. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de chilivlokken en knoflook 30 sec. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Laat op hoog vuur 5 min. inkoken. Roer af en toe.

Laat de kappertjes en olijven uitlekken. Voeg de peterselie, ansjovis, kappertjes en olijven toe aan de saus en warm 3 min. mee. Giet de pasta af en meng door de saus. Serveer direct.

Spaghetti Puttanesca

Instructievideo - 03:25 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta puttanesca

Deze snelle pasta is altijd lekker. Lekker pittig in de zomer en verwarmend in de winter.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig