Pasta puttanesca
Deze snelle pasta is altijd lekker. Lekker pittig in de zomer en verwarmend in de winter.
10 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en de ansjovis in stukjes. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de chilivlokken en knoflook 30 sec. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Laat op hoog vuur 5 min. inkoken. Roer af en toe.
Laat de kappertjes en olijven uitlekken. Voeg de peterselie, ansjovis, kappertjes en olijven toe aan de saus en warm 3 min. mee. Giet de pasta af en meng door de saus. Serveer direct.
Spaghetti Puttanesca
Instructievideo - 03:25 min.
Pasta puttanesca
Deze snelle pasta is altijd lekker. Lekker pittig in de zomer en verwarmend in de winter.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en de ansjovis in stukjes. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de chilivlokken en knoflook 30 sec. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Laat op hoog vuur 5 min. inkoken. Roer af en toe.
Laat de kappertjes en olijven uitlekken. Voeg de peterselie, ansjovis, kappertjes en olijven toe aan de saus en warm 3 min. mee. Giet de pasta af en meng door de saus. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
40 g ansjovisfilets in olie in blik
10 g verse platte peterselie
300 g spaghetti
2 el traditionele olijfolie
2 tl chilivlokken
800 g tomatenblokjes
2 tl gedroogde oregano
50 g kappertjes
300 g biologische kalamata-olijven zonder pit