Rood­baars met ge­le cur­ry

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 175 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(13) waardeer
thais hoofdgerecht 4 personen
2 13

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue
  • grilltopper

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kommetje currypasta mengen met limoensap, gember en vissaus. Roodbaars met currymengsel bestrijken en, afgedekt, maximaal 20 min. op kamertemperatuur marineren.
  2. Roodbaars op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Vis op schaal of vier borden leggen en basilicum erover strooien. Lekker met pandanrijst met cashewnoten en salade met mango.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.