bewaar
Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise
Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise
bewaar

Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

kabeljauwhaas

6 plakken

Ardennerham

125 ml

mosterdmayonaise

1

citroen

1

sinaasappel

1 eetlepel

olie

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

Aan de slag

1

Kabeljauw bestrooien met peper. Plakken ham halveren. Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham. Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Mayonaise in schaaltje scheppen. Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren. Saus op smaak brengen met peper.

2

Ardennerham licht met olie invetten. Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Spiesen met mayonaise serveren. Lekker met Franse frietjes en groene salade.

algemeenDeze vispakketjes zijn ook heerlijke eenpersoonshapjes. Gebruik 12 (geweekte) houten satéstokjes en rijg op elk stokje 1 met ham omwikkeld kabeljauwhaasje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig