Ge­bak­ken knof­look­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 1 stuk
  • 0 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(10) waardeer
bijgerecht 1 stuks
4 10

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • jampot met deksel, inhoud 2 dl

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Teentjes knoflook pellen. In pannetje knoflook met olie, rode peper en tijm 15 min. op zacht vuur verwarmen, zonder dat knoflook bruin wordt. Olie laten afkoelen. Knoflooktenen met vork fijndrukken. Vis, vlees of groenten met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren.
  2. Marinade voor ca. 1 kg vis of vlees.

Tip:

Een heerlijk geurige marinade, door de licht gebakken knoflook. Bestrijk gerechten er eens mee na het grillen, voor een extra knoflooksmaakje. Lekker bij zalm, tonijn, kip, kalkoen, rundvlees en groenten.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.