Pittige tomatensalsa

De perfecte dip als je houdt van flink wat pit: er gaan 2 rode pepers in!

20 kcal

10 min. bereiden

pittig

3.5/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


Aan de slag

  1. Snijd het steeltjes van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Maal de pepers, ui, knoflook en romatomaten grof in de keukenmachine. Snijd de basilicumblaadjes fijn. Doe de salsa in een kommetje en roer het basilicum, limoensap en de suiker erdoor. Breng eventueel op smaak met zout.

  • serveertipLekker bij vis van de barbecue en gegrilde kip.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Wat vond je van dit recept?

Pittige tomatensalsa

De perfecte dip als je houdt van flink wat pit: er gaan 2 rode pepers in!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig