bewaar
Spinaziespaghetti
Spinaziespaghetti
bewaar

Spinaziespaghetti

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

20 min. bereiden
266waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 tenen

knoflook

50 g

ongebrande walnoten

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

125 ml

crème fraîche

100 g

geraspte jonge kaas

Simpele pasta met een romige saus van crème fraîche en kaas. Lekker met de stukjes walnoot!

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de walnoten grof. Verhit olie in een koekenpan en bak een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 min. mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Bestrooi met de walnoten.