bewaar
Pittige mosterdburger
Pittige mosterdburger
bewaar

Pittige mosterdburger

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

350 g

gehakt

1

ei

2

beschuiten

2 eetlepels

mosterd

1 theelepel

gedroogde tijm

2 eetlepels

olie

1

Turks brood

6

augurken

6 eetlepels

tomatenketchup

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Kneed het gehakt door met het ei, de beschuit, de mosterd en de tijm. Breng het gehakt pittig op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vorm er met vochtige handen vier stevige burgers van. Bestrijk ze met olie. Verhit een grillpan, gril de burgers in 15 minuten aan weerszijden mooi bruin en gaar. Snijd de stukken brood open en leg ze met het snijvlak naar beneden kort op de hete grillpan. Leg de hamburgers tussen de broodjes. Serveer met de augurk en tomatenketchup.