bewaar
Berenbroodjes
Berenbroodjes
bewaar

Berenbroodjes

40 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

8 porties

2 x 4

witte afbakpistolets

500 g

gehakt half-om-half

1 tl

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 zakje

gehaktkruiden

1 tl

mosterd

tomatenketchup of curry

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Van alle broodjes snij je van de bovenkant een kapje af. Nu hol je ze met je vingers of een lepeltje uit (de kruimels zijn voor de vogels!). Zo is er plaats voor het gehakt, dat straks ín de broodjes gaat.

2

Gehakt, Italiaanse kruiden, gehaktkruiden en mosterd doe je samen in één kom.

3

Kneed het met je handen stevig door elkaar.

4

Vul alle broodjes (er mag best een bergje op!) met gehakt. Zet ze op het rooster, in het midden van de oven en bakken maar... Na 20 minuten zijn ze knapperig en gaar. Extra lekker met tomatenketchup of curry.