bewaar
Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
bewaar

Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool

45 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

227 g

ananasstukjes op siroop

27 g

Knorr jachtsaus

2 tl

gehaktkruiden

400 g

half om half gehakt

8 plakken

schouderham

1 kg

aardappel

660 g

rode kool met appel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Ananas afgieten (3 el sap bewaren) en ananas fijnsnijden. Jachtsaus aanmaken met 250 ml koud water en ananassap. Gehaktkruiden met half kopje water, gehakt en ananas mengen. Van gehakt 8 kleine rolletjes vormen en met hamplakje omwikkelen. In ovenschaal rolletjes met vouwranden naar beneden leggen. Saus erover gieten en rolletjes in 35 min. gaar bakken. Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. Rodekool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rolletjes met saus, aardappels en rodekool serveren.