Milde roerbakschotel

770 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 42-43 - 2002 week 42-43

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

  2. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.

  3. Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Milde roerbakschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig