bewaar
Milde roerbakschotel
Milde roerbakschotel
bewaar

Milde roerbakschotel

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1

kleine bloemkool

3 el

zonnebloemolie

2

tomaten

400 ml

kormasaus

227 g

ananasstukjes op siroop

8 el

mangochutney

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

2

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.

3

Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.