bewaar
Milde roerbakschotel
Milde roerbakschotel
bewaar

Milde roerbakschotel

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1

kleine bloemkool

3 el

zonnebloemolie

2

tomaten

400 ml

kormasaus

227 g

ananasstukjes op siroop

8 el

mangochutney

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

2

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.

3

Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde roerbakschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig