Milde roerbakschotel
770 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1
3 el
2
400 ml
227 g
8 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 42-43 - 2002 week 42-43
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.
Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Milde roerbakschotel

hoofdgerecht
4 personen
770 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.
Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
1 kleine bloemkool
3 el zonnebloemolie
2 tomaten
400 ml kormasaus
227 g ananasstukjes op siroop
8 el mangochutney




