bewaar
Ananascurry met garnalen
Ananascurry met garnalen
bewaar

Ananascurry met garnalen

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

rode paprika's

1

ui

3 eetlepels

zonnebloemolie

5 eetlepels

milde Indiase currypasta

150 ml

slagroom

2 blikjes

ananasstukjes op eigen sap

3 bakjes

roze garnalen

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten. Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Laatste 5 minuten garnalen toevoegen. Serveren met rijst. Lekker met kropsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananascurry met garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig