bewaar
Zoetzure tilapia uit de wok
Zoetzure tilapia uit de wok
bewaar

Zoetzure tilapia uit de wok

25 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

woknoedels

1

rode ui

1 zak

papika's

1 blikje

ananasstukjes op eigen sap

2 schaaltjes

tilapiafilet

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 fles

woksaus sweet & sour

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Noedels koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en halveren. Visfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vis ca. 4 minuten voorzichtig bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Ui en paprika in achtergebleven olie al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Ananas laatste minuut meebakken. Vis en woksaus en ca. 2 minuten meewarmen, voorzichtig omscheppen. Noedels serveren met tilapiawokschotel.