bewaar
Mihoen met zoetzure garnalen
Mihoen met zoetzure garnalen
bewaar

Mihoen met zoetzure garnalen

In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

15 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

300 g

gepelde diepvries garnalen

198 g

mais in blik

227 g

ananasstukjes op siroop

2 el

traditionele olijfolie

200 g

verse peultjes

125 ml

woksaus sweet & sour

400 g

verse mihoen

In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

Aan de slag

1

Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien. Laat de mais en de ananas uitlekken.

2

Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.

3

Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.

kookstaptipSnel ontdooien? Houd de garnalen dan even onder stromend warm water.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen met zoetzure garnalen

In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig