bewaar
Mihoen met zoetzure garnalen
Mihoen met zoetzure garnalen
bewaar

Mihoen met zoetzure garnalen

In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

15 min. bereiden
132waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

300 g

gepelde diepvries garnalen

198 g

mais in blik

227 g

ananasstukjes op siroop

2 el

traditionele olijfolie

200 g

verse peultjes

125 ml

woksaus sweet & sour

400 g

verse mihoen

In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

Aan de slag

1

Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien. Laat de mais en de ananas uitlekken.

2

Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.

3

Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.

kookstaptipSnel ontdooien? Houd de garnalen dan even onder stromend warm water.