Mihoen met zoetzure garnalen
In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 rode paprika
- 300 g gepelde diepvries garnalen
- 198 g mais in blik
- 227 g ananasstukjes op siroop
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g verse peultjes
- 125 ml woksaus sweet & sour (flesje 200 ml)
- 400 g verse mihoen
Advertentie
Bereiden
- Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien. Laat de mais en de ananas uitlekken.
- Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
- Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.
kookstaptip:
Snel ontdooien? Houd de garnalen dan even onder stromend warm water.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 106 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 835 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Mihoen met zoetzure garnalen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mihoen met zoetzure garnalen
- 1 rode paprika
- 300 g gepelde diepvries garnalen
Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien.
- 198 g mais in blik
- 227 g ananasstukjes op siroop
Laat de mais en ananas uitlekken.
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g verse peultjes
Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min.
Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min.
- 125 ml woksaus sweet & sour
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
- 400 g verse mihoen
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.
kookstaptip:
Snel ontdooien? Houd de garnalen dan even onder stromend warm water.