bewaar
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
bewaar

Kalkoen Hawaï met sugarsnaps

Met zoetzure saus en knapperige groenten. In een kwartiertje tropische smaken op je bord.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1

rode paprika

227 g

ananasstukjes op siroop

1 pakje

mix voor braadstomen Hawaï

350 g

kalkoenblokjes

70 g

tomatenpuree

300 g

witte snelkookrijst

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2

Snijd de paprika in blokjes en de ui in partjes. Laat de ananas uitlekken, maar vang 50 ml sap op per 4 personen. Doe de ananas, het ananassap, de kalkoen, tomatenpuree, paprika, ui en sugarsnaps in de braadzak uit het pakje braadstomen. Voeg de kruidenmix uit het pakje braadstomen toe en sluit de zak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de zak in de ovenschaal en braad de kalkoen in de oven in ca. 30 min. gaar.

3

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verdeel de rijst over de borden en schep de kalkoen Hawaï erop.

combinatietipBestrooi het gerecht met 75 g ongezouten cashewnoten voor een extra knapperig accent

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoen Hawaï met sugarsnaps

Met zoetzure saus en knapperige groenten. In een kwartiertje tropische smaken op je bord.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig