bewaar
Krokante scholfilet met stoomgroenten
Krokante scholfilet met stoomgroenten
bewaar

Krokante scholfilet met stoomgroenten

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

4

scholfilets

5 eetlepels

bloem

1

ei

2

beschuiten

2 pakken

stoomgroenten broccoli

2 eetlepels

olie

2 theelepels

gedroogde dille

1

citroen

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Haal de scholfilets door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het beschuitkruim. Stoom de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de gepaneerde visfilets in 3-5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin en gaar. Is je koekenpan niet zo groot? Bak de vis dan in twee keer. Houd de gebakken vis warm onder aluminiumfolie. Roer de dille door de gekookte rijst. Serveer de krokant gebakken visfilets met een schijfjecitroen en de stoomgroenten.

algemeenLeg de vis de avond tevoren al in de koelkast om te ontdooien.