Ingrediënten
4 personen
300 g
rijst
4
scholfilets
5 eetlepels
bloem
1
ei
2
beschuiten
2 pakken
stoomgroenten broccoli
2 eetlepels
olie
2 theelepels
gedroogde dille
1
citroen
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Haal de scholfilets door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het beschuitkruim. Stoom de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de gepaneerde visfilets in 3-5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin en gaar. Is je koekenpan niet zo groot? Bak de vis dan in twee keer. Houd de gebakken vis warm onder aluminiumfolie. Roer de dille door de gekookte rijst. Serveer de krokant gebakken visfilets met een schijfjecitroen en de stoomgroenten.
Krokante scholfilet met stoomgroenten

hoofdgerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Haal de scholfilets door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het beschuitkruim. Stoom de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de gepaneerde visfilets in 3-5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin en gaar. Is je koekenpan niet zo groot? Bak de vis dan in twee keer. Houd de gebakken vis warm onder aluminiumfolie. Roer de dille door de gekookte rijst. Serveer de krokant gebakken visfilets met een schijfjecitroen en de stoomgroenten.
algemeen:Leg de vis de avond tevoren al in de koelkast om te ontdooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rijst
4 scholfilets
5 eetlepels bloem
1 ei
2 beschuiten
2 pakken stoomgroenten broccoli
2 eetlepels olie
2 theelepels gedroogde dille
1 citroen