bewaar
Shoarmasalade met stoomgroenten
Shoarmasalade met stoomgroenten
bewaar

Shoarmasalade met stoomgroenten

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

shoarmavlees

1 pak

stoomgroenten (broccoli/rode ui/paprika)

4

shoarmabroodjes

1 zak

rucolasla

3

(tros)tomaten

4 eetlepels

sladressing knoflook

Aan de slag

Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Schep het vlees regelmatig om. Stoom de groenten in het pak (met stoomfolie) in de magnetron 5-6 minuten op vol vermogen (800 watt) gaar. Laat de stoomgroenten nog 1 minuut in de verpakking nagaren. Verwarm de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd ze in punten. Schud de stoomgroenten om en verdeel ze met de rucola over vier borden. Verdeel het shoarmavlees over de vier borden en garneer met de tomaat en sladressing. Serveer met de warme shoarmabroodjes.