Fruitige kipsalade

175 kcal

20 min. bereiden

3.7/5

(299)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 nr. 07 - Zomers voordeel

Aan de slag

  1. Schil de appels, snijd ze elk in 4 stukken en haal het klokhuis eruit. Snij de 4 stukken daarna in partjes. Klop een dressing van het citroensap, de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Schep hier de appel door. Verwijder de schil van de meloen en snijd de vrucht in halve partjes. Snijd de kip in dunne plakjes.

  2. Schep de rucola op een bord, verdeel de aangemaakte appel erover, de plakjes kip en de stukken meloen.

  • combinatietipLekker met knapperig ciabattabrood.
  • variatietipGebruik de rest van de crème fraîche om een pasta lekker romig te maken.

Wat vond je van dit recept?

Fruitige kipsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig